AmiFa - Minden ami fa trórpusi fa parketta, fa parketta, trópusi fa, teraszburkolat, fa terasz, wpc terasz, fa műanyag terasz
Tudástár
Termék részletek
bekerült a kosárba
vagy
x
WPC - FOREST /RUSTIC 120 tömör kerítéselem
WPC - FOREST /RUSTIC 120 tömör kerítéselem
Származás: Csehország
Típus: WPC kompozit kerítéselem

Termékleírás:
A Wood Plastic kerítés elemek felhasználhatók kerítés építésre, elkerítésre, korlátok kitöltésére, bejáratokhoz, kapukhoz. Ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben, és hosszútávon megtartják külsejüket, színüket. A kínálatban szerepelnek ugyanazon színek, mint a Wood Plastic teraszok, így azok jól párosíthatóak egymással. A finom természetes domborműves megmunkálásnak köszönhetően, a kerítés tökéletesen illik környezetébe. A hangsúlyos modern szerkezet, egyedi külsőt ad a "FOREST / RUSTIC" kerítésnek. A finom, természetes domborműves megmunkálásnak és a szabálytalan hőkezelésnek köszönhetően a kerítés tökéletesen illik környezetébe.

Mérettolerancia: hosszúság: +/- 10 mm,  szélesség: +/- 2mm,  vastagság: +/- 1mm

Lapfelület:         oldalanként két különböző felület (FOREST / RUSTIC felület)
Profil:                  teljes keresztmetszetében színezett
Méret:                11 x 120 mm
Hosszúság:       3000 mm
Súly:                    5,1 kg /db (1,70 kg/m)
Összetétel:        40 % HDPE, 60% faforgács
Garancia:            25 év garancia, a korhasztó gombákra, rothadásra és a rovarok ellen

Figyelem!
A burkolatok a kivitelezést követően, pár hónap alatt színváltozáson mennek keresztül, míg elnyerik végleges színüket, ez egy természetes folyamat. A gyári tesztek, jól illusztrálják a színváltozással járó folyamatot, mely itt megtekinthető SZÍNVÁLTOZÁS.