AmiFa - Minden ami fa trórpusi fa parketta, fa parketta, trópusi fa, teraszburkolat, fa terasz, wpc terasz, fa műanyag terasz
Tudástár
Fa teraszburkolat

Miért szeretjük a fát?


Az emberiség évszázadok óta használt természetes építő alapanyaga a kő és a fa. Ezeknek szimbolikus jelentése is van, a kő a hideget, az állandóságot és a stabilitást jelképezi, míg a fa az otthon melegét szimbolizálja. Különleges helyet foglal el a fa a mai építészetben. Az egzotikus fafajták megjelenésével, karakteresebbé, hangulatosabbá, tartósabbá tehetjük otthonunkat. Az egzotikus fa, amellett hogy tartósabb európai társainál, változatos színével és textúrájával az építők kedvelt alapanyaga lett. Egyre többen fordulnak a természetes anyagok felé. A  fa burkolatok egyedi hangulatot kölcsönöznek otthonunknak, egybe ötvözik a szépséget, a tartósságot és a funkcionalitást. Kiváló minőségük mellet, széles színválasztékukkal minden elvárásnak megfelelnek.


A házat és a kertet a terasz köti össze, egy olyan kapocs a természet és az otthonunk között, amely harmóniát teremt számunkra. A fából készült teraszok hangulata, elhozza számunkra azt a feelinget, amelyet az ember akkor érez, amikor a természetbe kiszabadulva, nyugalmat és a kikapcsolódást talál. A terasz az, ahol a rohanó hétköznapok után kicsit szeretünk megpihenni, elidőzni a családdal és a barátokkal, jókat beszélgetni, és egyszerűen csak úgy lenni…. 

Cumaru fa teraszburkolat


Hogy miért szeretjük a fát? A fa, súlyához viszonyítva, a világ legerősebb építőanyaga. Természetes, környezetbarát, újrahasznosítható energiaforrás. Közelsége melegséggel, jó érzéssel árasztja el az embert.