AmiFa - Minden ami fa trórpusi fa parketta, fa parketta, trópusi fa, teraszburkolat, fa terasz, wpc terasz, fa műanyag terasz
Tudástár
Rólunk
Kereskedelmi irodánk több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező vállalkozás a trópusi fából készült beltéri és kültéri burkolatok értékesítésének területén. Több külföldi, nemzetközileg elismert forgalmazó és gyártó céggel állunk kapcsolatban, melyek kínálatában lévő termékek egyre keresettebbek a magyar vásárlók körében.


Kiemelt beszállító partnerünk a GLOBAL TIMBER Dán központú vállalat, mely 40 országra kiterjedő európai és egzóta keményfa export-, import kereskedelmet bonyolít. Fő profiljuk, teraszburkolat , fűrészáru és falburkolat forgalmazása.


További beszállító partnereink:

WOODPLASTIC - Csehország, SILVADEC - Franciaország


Hazai partnereink elegáns üzleteiben és bemutatótermeiben az ország több pontján is megtekintheti a honlapunkon látható termékeket és kiválaszthatja az Önnek legjobban tetsző, az otthonát igazán egyedivé tévő faburkolatokat. Legyen az padló, teraszburkolat vagy falburkolat biztosan megtalálja azt a természetes szín- és hangulatvilágot, amit elképzelt otthonába. Ha még ennél is többre vágyna, trópusi fűrészáru kínálatunkból akár el is készíttetheti az Ön által megálmodott teljesen egyedi burkolatokat és bútorokat, így semmi sem szabhat gátat fantáziájának. Célunk, hogy Önnek, otthon is elérhetővé tegyük azt a hangulatot, amit egy hazai vagy egzotikus országbéli utazás során érzett, egy különleges belsőépítészeti vagy lakberendezési megoldás láttán.

Széleskörű kínálatunkkal igyekszünk valóra váltani elképzeléseit, hiszen nálunk megtalálható ...Minden ami fa...

vamos edit nevjegyvamos livia nevjegy