AmiFa - Minden ami fa trórpusi fa parketta, fa parketta, trópusi fa, teraszburkolat, fa terasz, wpc terasz, fa műanyag terasz
Tudástár
Termék részletek
bekerült a kosárba
vagy
x
WPC - AMBIENTE 150 PROFIL
WPC - AMBIENTE 150 PROFIL
Származás: Csehország
Típus: WPC kompozit teraszburkolat

Termékleírás:

Méretek:        19 x 150 x 3000 mm  (vastagság  x szélesség x hosszúság) "FOREST/RUSTIC" 2 oldalas profil

Színek:          cédrus, teak, palisander, wenge, inox, ében

Kiszerelés:   1 db / csomag 

Súlya:           10,2 kg / egy elem súlya  (3,4 kg/m)


Fontos! Kivitelezéskor figyelembe kell venni a felületek gépi megmunkálásának (kefélésének) irányát, mindig ennek megfelelően egy irányba kell rakni!

Az európai gyártó termékeinek minőségére nagy hangsúlyt fektet. A fejlett Strandex® technológiának köszönhetően, első osztályú termékeket gyártanak, melyek szinte karbantartás nélkül is hosszú évekig megőrzik küllemüket. Az általuk gyártott tömör WPC burkolatok élettartamát, sokéves használatuk és ipari tesztek bizonyítják, ezért a gyártó termékeire 25 év garanciát biztosít korhasztó gombák, rothadás és rovarok ellen. Minőségi termékeik titka az egyedi wood - plastic composite (WPC) anyagban rejlik, (60% fa, 40% HDPE). A Wood Plastic® anyag kiküszöböli a fa nem kívánatos tulajdonságait, és kiemeli a kompozitban rejlő ellenálló képességet. Termékeik megjelenése hasonlít a fához, de nem igényelnek kezelést. Hosszútávon változatlanok, és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Fontos tényező a minőségi anyagfelhasználás, mint a polimer HDPE – High Density Polyethylen. Ennek köszönhetően, az anyag rendelkezik az elvárt tulajdonságokkal, miközben megjelenésre úgy néz ki mint a fa. A kompozit anyagok gyártása a 20.század 90-es éveiben terjedt el, és népszerűségük folyamatosan növekszik.

Figyelem!
A burkolatok a kivitelezést követően, pár hónap alatt színváltozáson mennek keresztül, míg elnyerik végleges színüket, ez egy természetes folyamat. A gyári tesztek, jól illusztrálják a színváltozással járó folyamatot, mely itt megtekinthető SZÍNVÁLTOZÁS.

Anyagszükséglet 150mm -es profil esetén:
  • Teraszburkolat:    6,5 m / m2
  • Klipsz + csavar:  26 db / m2
  • Párnafa:               3,6 m / m2